Kennel Shiranui

K A S V A T U S          P Ä I V Ä K I R J A          V I E R A S K I R J A

Kennel Odoroki
Lämpimästi tervetuloa virtuaaliseen kennel Shiranuihin, joka pistettiin pystyyn vuoden 2018 heinäkuussa, ja kantoi vuoden 2019 tammikuuhun asti nimeä Antikaur. Nykyään mennäänkin nimellä Shiranui "A mysterious flame seen over the seas in Kumamoto-ken".
Suurin tavoitteeni kasvatuksessa on viedä japanilaisia rotuja eteenpäin virtuaalimaailmassa. Harvinaisena rotuna työtä riittää kyllä. Jalostukseen valitaan vain parhaat ja terveet koirat. Nämä koirat eivät ole vain ja ainoastaan näyttelyihin, vaan kaipaavat toimintaa.
Shiranui on ensimmäinen oma virtuaalikennelini ja toivon pääseväni kasvatuksessa pitkälle ja että tulevaisuuden japanilaiset polveutuisivat meidän kaunokaisista. Tavoitteenani on jalostaa harkitusti, eikä kiirehtiä pentueiden suhteen, mutta kuitenkin määrätietoisesti hyvää vauhtia. Teemme mielellämme yhteistyötä muiden japanilaisrotujen kasvattajien kanssa, kysy ihmeessä lisää sähköpostilla. Mikäli pentu kiinnostaa, mutta pentuetta ei ole tulossa, ilmoitathan minulle niin yritetään järjestää! Annan pentuja myös vanhoista pentueista, joissa on alle neljä pentua.

Terkuin, Yuri


18.4 Sivujen päivittelyn takia koirien sivut sekaiset

Kishu inu
Shikoku ken
           
Hokkaido
          
Shiba inu
         
Akita inu


Kilpauran päättäneet koirat
Tsukuyomi  vKTV-F, TK4 FIN TVA, RTK4 vRTV, vAVA
Okinawa  vKTV-F, TK4 FIN TVA, RTK4 vRTV, vAVA
Kagutsuchi  BH, vEUW-19, vRUSW-19, vNORDW-19, vGERVW-19, vKTV-F, TK4 FIN TVA, vAVA, RTK1
Nihonshoki  BH, vEUW-19, vRUSW-19, vNORDW-19, vGERVW-19, vKTV-F, TK4 FIN TVA, vAVA, RTK4 vRTV